C.V. de Gaapstokken

LISSE

OranjeFondsCollecte lopen 23.05.2018 18:00

Gaapstokken Twitter

Raadsspelen voor Jeugdraad en Raad van 11

Dit evenement is bedoeld voor alle Jeugdraadsleden en alle Raad van 11 leden van een carnavals vereningen.
Wat is de bedoeling:
We hebben meerdere gastverenigingen uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke ontspannen maar toch ook sportieve evenement.
Het is een soort zeskamp maar dan met meer spelonderdelen.
Per vereniging kunnen er 2 groepen ingeschreven worden. De groepen bestaan uit 6 tot maximaal 8 deelnemers en het moet een mix zijn van jeugdraad- en raad van 11 leden per groep.
Op het grote en mooie grasveld van de Lissesche ijsclub neemt elke groep deel aan 11 spelonderdelen. Tussendoor zorgen wij voor de lunchpakketten voor de deelnemende groepen.

Toeschouwers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om de groepen aan te moedigen. Neem jullie Hoogheden ook gezellig mee! Er is een kantine aanwezig en bij lekker weer kan er gebruik worden gemaakt van het terras.

Vanaf 10:15 uur staan de hekken van het terrein open en om 11:11 uur zullen we, na een korte uitleg, aanvangen met de spellen.
Als elke uitgenodigde vereniging 2 groepen heeft ingeschreven, dan hebben we in totaal 24 groepen waarmee we een gezellige maar ook sportieve dag gaan beleven. Door middel van een doorschuifsysteem zullen alle groepen elkaar 1 keer tegen komen tijdens de spelen en zal er onderling gestreden worden om de winst. Nadat iedereen alle spelonderdelen heeft afgelegd, is er de gelegenheid om met elkaar wat te drinken en gezellig bij te kletsen. Aansluitend zal er de prijsuitreiking zijn.

Wie zullen er na afloop nummer 1, 2 en 3 zijn en gaat naar huis met een mooie prijs?
Wil je deelnemen aan de Raadspelen? Verzin dan een leuke naam voor je groep en zorg voor minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers er per groep. Zorg wel voor een evenredige verdeling qua Jeugdraad en Raad van Elf.
Maximaal 2 groepen per vereniging.

Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef je groepsnaam en aantal deelnemers per groep door. Per deelnemende groep betaal je maar 11 euro. Dit kan bij inschrijving overgemaakt worden op rekeningnummer NL62RABO0376576413 t.n.v. carnavalsvereniging de Gaapstokken en o.v.v. Raadspelen 2018 en de groepsnaam. Inschrijven en betaling kan tot 1 juni 2018. Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging van deelname via de mail.

brief
affiche

Lees meer...

nieuwe prinsenparen zijn bekend!

De nieuwe prinsenparen zijn bekend!
Dit zijn de prinsenparen voor het 44 jarig jubileum seizoen.

Jeugdprins Owen en jeugdprinses Anouk

Prins Cor en Prinses Riet
vrk1718

save the date

savethedate44 laag
Zin in een feestje?

CV de gaapstokken bestaat komend seizoen 44 jaar!
In carnavalsland is dit een mijlpaal, 4x11!

Natuurlijk laten we dit heuglijke feit niet onopgemerkt voorbij gaan.
Kijk snel in de agenda

Prinsenparen 2017 2018

groep1718

Sponsors bedankt!

meer-sponsors