Vossenjacht 2.6.2024 10:00 14 Dagen

Traditionele januariweekend terug in activiteitenprogramma

Gaapstokken warmen met feestweekend op voor carnaval!

 

Lisse – Ondanks het feit dat het officiële carnaval pas begin februari is, staat er voor Carnavalsvereniging De Gaapstokken een druk weekend op het programma. Na 4 jaar van afwezigheid keert namelijk het ‘januariweekend’ terug in het activiteitenprogramma van de Lissese carnavalsvereniging. Een weekend met verschillende feesten waarmee de vereniging zich opwarmt voor het echte carnaval. De start is op vrijdagavond 26 januari met ‘Veurblazen’, gevolgd door een grote Kindercarnavalsmiddag en Avondje uit in Lisse op zaterdag 27 januari.

 

Covid-19 zorgde er in de afgelopen jaren voor dat het voor De Gaapstokken niet mogelijk was om hun traditionele januariweekend te organiseren. Daar komt dit seizoen verandering in en het weekend keert in een nieuw jasje en op een nieuwe locatie terug.

Vrijdagavond wordt er gestart met het nieuwe evenement ‘Veurblazen’. In 2023 werd dit evenement een schot in de roos. Verschillende blaaskappellen krijgen van De Gaapstokken het podium geboden om ‘voor te blazen’ voor het echte carnaval. Zo ook dit jaar. Een vijftal blaaskapellen zullen tijdens Veurblazen acte de presence geven om gezamenlijk een geweldig carnavalsfeest te realiseren. Veurblazen zal plaatsvinden op vrijdagavond 26 januari in ’t Poelhuys, aanvang is 20:00 uur en entree is gratis!

Zaterdagmiddag 27 januari staat volledig in het teken van de jeugd van Lisse en vieren De Gaapstokken groot kindercarnaval. Van 13:00 tot 16:00 uur zal in ’t Poelhuys alles gericht zijn op kinderen, met verschillende activiteiten en een grote kinderdisco. Voor de leukst verklede persoon zullen Jeugdprins Casper en Jeugdprinses Lotte nog een leuke attentie hebben. Zowel de entree als deelname aan de verschillende activiteiten is deze middag geheel gratis voor kinderen.

Zaterdagavond 27 januari staat het bekende Avondje Uit in Lisse op het programma, dit jaar met de populaire coverband Soulbeach en party-DJ X-Zilver op het podium. De toegangskaarten voor dit evenement waren binnen enkele minuten volledig uitverkocht en er zal dus ook geen kaartverkoop meer aan de deur plaatsvinden.

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors