Vossenjacht 2.6.2024 10:00 14 Dagen

Gala 50 jaar Gaapstokken

Maandag 8 april 2024 bestaan Carnavalsvereniging De Gaapstokken 50 jaar! 50 jaar carnaval in Lisse, een halve eeuw feest! En dat gaan we vieren op zaterdagavond 6 april met het Gaapstokken Gala.

Een geweldige feestavond waarbij de vereniging alle betrokkenen (van zowel het heden, als het verleden) wil uitnodigen om dit bijzondere feest met ons mee te vieren.  Van oud-bestuursleden, prinsenparen, jeugdleden, raadsleden, commissieleden, sponsors, etc. Ben je ooit betrokken geweest bij onze vereniging, weet dat je welkom bent om ons jubileum met ons mee te vieren! Tijdens het Gaapstokken Gala word je getrakteerd op optredens van de populaire coverband Nightlife en belooft het weer een groot feest der herkenning worden.

In de afgelopen weken is de officiële uitnodiging verspreid, echter bezitten wij over onvoldoende gegevens om iedereen te kunnen bereiken… Wij bieden dan ook onze excuses aan wanneer je de uitnodiging niet hebt ontvangen. Maar ben jij wel betrokken geweest bij onze vereniging (of misschien nog steeds) en vier je 6 april graag ons jubileum mee? Weet dat je welkom bent! Wil je dit dan doorgeven via ledenadministratie@gaapstokken.nl dan vertellen wij je graag meer over het gala, aanvangstijden en locatie.
Gala

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors